dissabte, 15 de juny del 2013

ADÉU AMICS!!

Hola ferrerets!
Ha arribat l'hora de dir adéu! És un moment un pot trist per a nosaltres, ja que, tot i no coneixer-vos personalment, tots vos hem agafat carinyo, sou un grup molt bo i amb un cor més gran que qualsevol sol, ens heu ajudat moltíssim i a canvi de res, ens heu ensenyat tantes coses, que ni tan sols vosaltres vos deveu haver adonat, ara tots nosaltres som millors persones, ens heu ensenyat no només el que vos haviem demanat, sinó que també ens heu ensenyat a ser bons amics, a respectar a tothom, a no ajudar pensant amb una recompensa, la vostra alegria i entusiasme ens han contagiat i les ganes de fer feina que vosaltres teniu, també mos les heu transmès, heu estat una font d'inspiració per a nosaltres, per això i molt més, MOLTES GRÀCIES FERRERETS DE NUREDDUNA!!!!

Aquí vos deixam unes fotos de l'equip de científics que heu ajudat, l'equip de l'A.D.O.I.C.E.!

http://www.actualidaduniversitaria.com/wp-content/uploads/2010/12/equipo.jpg
ELS CONSTRUCTORS DE LA NAU I INFORMÀTICS!!
ELS CREADORS DE LES MÀQUINES QUE ANIRAN PRIMER A VILI I!

ELS QUE ESTUDIEN L'ATMOSFERA DE VILI!

ELS GEÒLEGS, METGES, BIÒLEGS, I ALTRES, ESTUDIEN LA TERRA I COMPOSICIÓ DEL PLANETA, LA VIDA, ELS VIRUS, PERILLS, I TOT EL QUE ENS POGUEM TROBAR ALLÀ!

I AQUEST SOC JO, EL QUE CERCA AJUDA I CONTACTA AMB TOTHOM!



 MOLTES GRÀCIES AMICS, HE DISFRUTAT DE FER FEINA AMB VOSALTRES, FINS AVIAT I NO CANVIEU, SEGUIU IGUAL DE BONS I ALEGRES, LA TERRA I VILI NECESSITEN MOLTA GENT COM VOLTROS!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada